Home » info

Wilt u eerst meer informatie over een bestelling vul onderstaande gegevens in en ik neem z.s.m contact met u op

info

Artenzo

KvK nr. 69437181

Emmasingel 48 
9726 AJ GRONINGEN

mail: joh.klunder@gmail.com

werktechniek

werktechniek is Photogafische Painting een combinatie van digitaal en handwerk. Van een ontwerp c.q. afbeelding wordt een afdruk gemaakt waarin de contouren zijn vastgelegd die handmatig in eigen stijl realistisch en op een  expressieve wijze bewerkt wordt met kleur potloden, stiften, pastels wat weer photogafisch wordt vastgelegd met een optimale kwaliteit welke indien het een eenmalige schilderij betreft met een fixeer laag wordt afgewerkt. Bij Fine Art Prints worden meerder exclemplaren gedrukt op Canvas. Onderstaande overzicht geeft de voortgang van deze wijze van werken aan.

Met vriendelijke groet , Johan Klunder

Algemene Voorwaarden van Art&Zo

Algemene Voorwaarden van Art&Zo Laatste keer bijgewerkt op 17 oktober 2019
Art&zo Art&zo is gevestigd op het adres: Emmasingel 48, 9726 AJ Groningen, e-mailadres: Joh.klunder@gmail.com Art&zo ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Groningen, KvK-nummer 69437181

Algemeen Door bestelling geeft de koper te kennen dat de koper met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden van Art&Zo akkoord gaat. Als een koper producten ontvangt die de koper niet heeft besteld, dan dient de koper Art&Zo hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. De koper draagt zorg voor de retourzending van deze producten. Art&Zo vergoedt de verzendkosten voor deze retourzending aan koper (of zorgt voor een retourlabel op kosten van Art&zo) en draagt zorg voor de levering van het bestelde product. Eventuele onjuistheden van door Art&zo aan de koper vermelde gegevens moeten direct door de koper aan Art&zo worden gemeld.
Prijs De prijzen vermeld op de site zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.
Verzendkosten Binnen Nederland worden verschillende verzendkosten gerekend. Voor verzending buiten Nederland worden apart tarieven gehanteerd.
Veilig betalen Art&zo biedt verschillende manieren om op een veilige wijze elektronisch te betalen: •iDEAL: voor Nederlandse kopers is het mogelijk om via iDEAL te betalen. iDEAL is ontwikkeld door de gezamenlijke Nederlandse banken. Het systeem sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen. In een paar stappen kan de koper een betaling uitvoeren. Alle betalingen verlopen via de beveiligde betaalomgeving van Mollie, de gegevens van de koper zijn dus absoluut veilig.
Levering Art&zo zal zich inspannen om de bestelde producten binnen het bij de aanbieding vermelde aantal werkdagen (of in overeenstemming met de vermelde verwachte verzenddatum) na de orderbevestiging en de noodzakelijke ontvangst van betaling, op het afleveradres af te leveren. De koper is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste afleveradres en het juiste e-mailadres. Een zending die vermist raakt als gevolg van een onjuist opgegeven afleveradres is voor rekening en risico van de koper. Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat de koper wordt benaderd om de juistheid van de bestelling te controleren. Hierdoor kan onder omstandigheden enige vertraging ontstaan in de bezorging. Indien een product in defecte staat is bezorgd bij de koper, dient de koper dit zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te melden aan van Art&zo per email of via de contactpagina. Art&zo draagt dan zorg voor de correcte afhandeling van de klacht.
Aansprakelijkheid Hoewel Art&zo haar uiterste best doet om de genoemde levertijden te respecteren kan Art&zo niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertraging in de aflevering.
Art&zo Social Media Vragen of opmerkingen over individuele bestellingen kan de koper of gebruiker richten aan de klantenservice per e-mail of via de contactpagina. Social media pagina’s zoals de Art&zo. Facebook pagina zijn hier niet voor bedoeld en daarenboven vanwege privacy overwegingen niet geschikt. Art&zo behoudt zich het recht voor om opmerkingen van de social media pagina’s te verwijderen en een gebruiker in geval van misdraging toegang tot de betreffende social media pagina’s en/of de website te ontzeggen.
Persoonsgegevens en Privacy De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Art&zo nageleefd/ Art&zo zal de door de koper verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de koper en zullen nog zolang worden bewaard als nodig is voor de behandeling van eventuele klachten naar aanleiding van de uitvoering van de bestelling. Voor het uitvoeren van de bestelling of een reparatie is het Art&zo toegestaan de gegevens van de koper te verstrekken aan derde partijen die in opdracht van Art&zo zorgdragen voor de verpakking en verzending van de bestelling of voor de reparatie. Art&zo garandeert dat alle persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens, behalve voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven, verder niet zullen worden doorgegeven, doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.
Wet- en Regelgeving Op alle rechtsbetrekkingen tussen Art&zo en de koper is Nederlands recht van toepassing ongeacht het land van waaruit de bestelling wordt geplaatst. U kunt de Algemene Voorwaarden hier downloaden en opslaan, en eventueel uitprinten voor uw administratie.